Rasplesani Zagreb

Zagrepčani su se jutros rasplesali u FLASH MOBU NA TRGU

Flash mob je stigao u Zagreb, i to na središnji trg! U centru Zagreba jutros se plesalo uz taktove pjesme 'Život nije siv' Mie Dimšić. Plesači Plesnog centra Tala, volonteri, organizatori, ali i građani sudjelovali su u ovoj plesnoj atrakciji i tako zajedničkim snagama najavili volonterski maraton '72 sata bez kompromisa'.

Od 12. do 15. listopada ove godine mladi diljem Hrvatske okupit će se da bi poklonili svoje vrijeme volontirajući. I to puna 72 sata.

Riječ je o beskompromisnom volontiranju jer će mladi volonteri tek 12.10. navečer otkriti gdje će i kako volontirati te kome će pokloniti svoje vrijeme. Ova akcija se održava 4. godinu zaredom u Hrvatskoj i treću u Zagrebu. Iskustvo nam pokazuje da se nakon ovakva tri dana brojni odlučuju nastaviti volontirati. Ima li što ljepše od toga?!- izjavila je glavna koordinatorica projekta Đurđica Blažević.

Dubrovnik, Osijek, Sinj, Split, Zadar i Zagreb gradovi su u kojima će bez kompromisa brojni volonteri darovati svoja 72 sata u čak 250 različitih volonterskih akcija.

Drago nam je što se Plesni centar Tala pridružio ovoj akciji. Zadovoljstvo nam je što s našim građanima možemo podijeliti plesni trenutak povodom humanitarnog okupljanja.- izjavila je umjetnička direktorica plesnog centra Tala Tamara Curić.

60 plesača ovog centra izvelo je flashmob na Trgu bana Jelačića te izazvalo ovacije, a i zadobilo simpatije okupljenih.

Prijave za volontiranje još uvijek su otvorene na stranici: https://prijavise.72sata.hr. Možete nas pratiti i na Facebooku: https://www.facebook.com/72satai ostalim društvenim mrežama.

I razmislite - 72 sata potrebna su da odgledaš dvije sezone omiljene serije, jednako je toliko potrebno da obojiš školsku ogradu i razveseliš svoje male prijatelje. Pridruži se mladima na 72 sata i sudjeluj u dobrotvornim, ekološkim, radnim, kreativnim i zabavnim akcijama od 12. do 15. listopada 2017. Samo je malo potrebno: tvoja 72 sata!