Podrška predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović

Svim mladim ljudima koji su uključeni u ovaj projekt čestitam na inicijativi kojom žele primijeniti svijet oko sebe nabolje, pružiti pomoć i nadu ljudima u nevolji i darovati svoje vrijeme drugima promičući solidarnost među ljudima, poručila je predsjednica.

S ponosom i zahvalnošću možemo reći kako je projekt '72 sata bez kompromisa' dobio visoko pokroviteljstvo predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.
U svojem službenom dopisu, predsjednica je poručila:

S velikim zadovoljstvom prihvaćam pokroviteljstvo nad projektom '72 sata bez kompromisa' koji će biti održan četvrti puta od 12. do 15. listopada 2017. u Zagrebu, Splitu, Dubrovniku, Osijeku, Sinju i Zadru uz sudjelovanje oko 2 000 mladih volontera.

Ovom prigodom svim mladim ljudima koji su uključeni u ovaj projekt čestitam na inicijativi kojom žele primijeniti svijet oko sebe nabolje, pružiti pomoć i nadu ljudima u nevolji i darovati svoje vrijeme drugima promičući solidarnost među ljudima.

Svim sudionicima '72 sata bez kompromisa' želim puno uspjeha i zadovoljstva u njihovom plemenitom radu i srdačno vas sve pozdravljam.

S poštovanjem,
Kolinda Grabar-Kitarović

Pokroviteljstvo predsjednice dodatni je poticaj da volontiranjem preobrazimo Hrvatsku na bolje, bar na 72 sata, iako, vjerujemo, kako će ta 72 sata biti primjer mnogima da i sami pogledaju oko sebe i pruže pomoć kome je potrebna.