ODRŽAN KONCERT NA RIVI ZA SIGURNU KUĆU

Nakon što su dva dana vrijedno radili, volonteri su zaslužili i malo odmora. Subota navečer bila je rezervirana za još jedno predavanje fra Marina Karačića i svetu misu. Ovaj se put sve odvijalo u crkvi Gospe od zdravlja u centru grada.

Fra Marin je na duhovit način pozvao mlade da se preispitaju i odbace sve ono što nije dostojno jednog kršćanina. Također je još jednom dao poticaj i ohrabrenje za sve što su ovih dana radili i rade. Nakon svete mise uslijedila je večera za sve volontere u atriju samostana Gospe od zdravlja, a nakon večere svi su se uputili prema Rivi gdje je započinjao humanitarni koncert.

Na koncertu su nastupile dvije klape Ankora i Pasika, a nakon njih atmosferu je zagrijao bend Aura. Unatoč napornom radu protekla dva dana, volonteri su imali i više nego dovoljno snage za ples na Rivi. Bilo je tu i štićenika nekih od ustanova u kojima su se odvijale akcije, znatiželjnih turista te naših sugrađana koji su svi zajedno uživali u koncertu. Istovremeno, na dvama štandovima skupljale su se donacije za splitsku Sigurnu kuću čemu su se mnogi odazvali.

Danas naša beskompromisna 72 sata završavaju na kampusu, gdje u 10:30 sati započinje još jedno predavanje fra Marina Karačića, a u 12 sati slijedi svečana sveta misa s kojom ćemo zaokružiti ovu našu akciju. Vidimo se!