Nacionalno strategiranje

Jedni uče za ispitne rokove, drugi spavaju, a treći se dogovaraju.
Ovaj vikend u Zagrebu se sastala vrlo zanimljiva ekipa. Koordinatori i organizatori projekta iz Dubrovnika, Splita, Sinja, Zagreba i Osijeka vrijedno su razmišljali o budućnosti međunarodnog volonterskog projekta 72 sata bez kompromisa i zajedno donosili važne odluke.

Sastanak je započeo u subotu, ranom zorom u 9 sati. Zahvaljujući izvrsnom moderatoru, pateru Tvrtku Barunu sve je išlo po planu. Zajednički smo napravili detaljnu analizu dosadašnjih provedbi projekta i utvrdili sve snage i slabosti. Nakon puno priče treba i odmoriti uz ručak i kavu. Puno je ideja i odluka, stoga se sastanak nastavio i u popodnevnim satima. Pričalo se o ciljevima, održivosti i provedbi projekta u narednim godinama. Jedna od tema je bila i novi gradovi u kojima bi se provodio projekt i širenju dobre vibracije Hrvatskom. Nakon sastanka uslijedila je sveta misa koju je predvodio pater Ike Mandurić. Molili smo za otvorenost Duhu Svetomu da kroz zajedničko razlučivanje možemo prepoznati kako Bog djeluje kroz 72 sata bez kompromisa i na što nas poziva u budućnosti. Uputili smo se na večeru i zajedničko bodrenje naših rukometaša.
Druženje smo nastavili i u nedjelju. Donijeli smo odluke, razmijenili iskustva i bilo je vrijeme za zajedničku svetu misu, predvođenu paterom Tvrtkom Barunom.

Nakon veoma uspješnog vikenda, prepuni novih ideja, dobrih dojmova i iščekivanja idućeg projekta timovi su se vratili u svoje gradove, od Dubrovnika do Osijeka.

Kada je sljedeći projekt, koji su novi gradovi sudionici, kakve akcije ćemo imati... saznaj uskoro. Volontiraš li s nama?