Kako se mogu prijaviti za volontiranje u projektu '72 sata bez kompromisa'

Na pravom si mjestu za prijavu: najveći broj mladih upravo se prijavljuje putem naše internetske stranice. Na linku Prijavi se trebaš ispuniti svoje osobne podatke, označiti interese, pohvaliti se znanjima koja imaš. Sve to kako bismo pronašli što bolji volonterski zadatak za tebe! Naši volonteri i na terenu promoviraju akciju, pa ako ih sretneš možeš ispuniti prijavnicu na "klasičan" način: papir i olovka u ruke. Prijave primamo do početka listopada.

Hoću li zaista morati volontirati cijela tri dana, svih 72 sata?

Akcija "72 sata bez kompromisa" podrazumijeva beskompromisno volontiranje, ali nije nam cilj da tri dana uopće ne spavamo i imamo pred sobom "budne zombije". Većina poslova na projektima će se odraditi tijekom prijepodneva i popodneva u petak i subotu, 13. i 14. listopada. Sve će započeti velikim okupljanjem u četvrtak, 12. listopada u večernjim satima, a vesela zabava i druženje obilježit će završetak akcije u nedjelju, 15. listopada.

Kakve poslove mogu očekivati?

Možete očekivati raznolike poslove: od uređivanja zelenih površina, krečenja, druženja s marginalnim skupinama, organiziranja izložbi i glazbenih druženja, posjeta staračkim domovima itd. Vrlo je važno da na sve budete spremni - u tome je i žar ove akcije: bez kompromisa pristati na volontiranje ondje gdje ste poslani. Naravno, nećemo od vas zahtijevati nešto što ne možete napraviti.

Postoji li dobna granica za sudionike projekta? Tko su za vas mladi?

Ako ste stariji od 15 godina možete biti dio našeg velikog volonterskog tima koji će u Dubrovniku, Osijeku, Sinju, Splitu, Zadru i Zagrebu sudjelovati u različitim projektima. Tu nam granicu postavlja Zakon o volonterstvu, a zažmirit ćemo na jedno oko kod svih koji su stariji od 30 godina ako su baš jako zagrijani za volontiranje. Projekt je prvenstveno namijenjen mladima: usmjeren je prema srednjoškolcima, studentima, mladim nezaposlenim osobama, kao i onima koji su na početku svoje poslovne karijere.

Prijavili bismo se kao ekipa. Je li to moguće i hoćemo li moći zajedno raditi na istom mjestu?

Nećemo narušavati vaše zajedništvo, želja nam je da volontirate s osobama koje su vam drage, ali i da upoznate nove prijatelje. Na prijavnici ćete se prijaviti kao grupa i moći ćete prijaviti najviše 20 sudionika po ekipi. Pri raspodjeli volonterskih zadataka budite spremni da ćemo vas možda morati razdvojiti u manje skupine.

Hoću li dobiti potvrdu o volontiranju?

Naš administrativni tim detaljno će pratiti tko, gdje i koliko volontira, pa će vam, ukoliko ih zatražite, spremno izdati potvrdu o volontiranju u projektu '72 sata bez kompromisa' koju ćete moći priložiti uz svoj životopis. U potvrdi će biti navedeno gdje ste volontirali i koliko sati ste sudjelovali u akciji.

Kako može sudjelovati moja udruga?

Dva su načina za sudjelovanje udruga u projektu '72 sata bez kompromisa': da naši volonteri pomognu u izvođenju nekog vašeg projekta ili da svoje volontere uključite u naše akcije. Suradnja s udrugama civilnog društva, institucijama i organizacijama koje su usmjerene na dobrotvorni i ekološki rad, poboljšanje kvalitete života osoba na marginama društva - temelj je našeg projekta. Ukoliko vaša udruga provodi akciju i treba podršku mladih entuzijasta i volontera tijekom tri dana (od 12. do 15. listopada 2017.) rado nas kontaktirajte putem e-maila i postanite dio velikog projekta. Također, ukoliko se vaša udruga želi pridružiti u inicijativu sa svojim volonterima, možete ih prijaviti.

Što ako tijekom dana akcije bude padala kiša?

Projekt se ne odgađa u slučaju kiše! U slučaju kiše tijekom volonterskih dana, prilagodit ćemo aktivnosti na način da se mogu nesmetano obavljati.

The Personal Statement is one of the most important parts of applying for college admission

It is a great opportunity to write about your thoughts and ambitions for yourself, your future and in termpapersworld.com/ which you hope to go in life. Every high school student should at least take this badly. Here are a few things that will help you create a personal statement which will stand out and give you the maximum benefit:

Employing an article helper is a great way, if you are struggling with writing my papers the manner your essay is worded. People who are currently looking for essay help don't like to think they can compose their own essays, but this is not always the case. An essay helper can make writing an essay so much more easy and the advantages are endless. An essay assistant can be found by you here.

Essay writing

You can check that out by asking them https://www.affordable-papers.net/ what the recent prices are for the items that you need to purchase.

services are not only there to take away your cash from you.